Virtual reality is een technologie die inmiddels al door diverse grote bedrijven wordt toegepast. Zo ook reisorganisatie Neckermann. Zij zijn de eerste reisorganisatie die het mogelijk heeft gemaakt om een filmpje van een hotel virtueel te bekijken. Dit maakt het boeken bij Neckermann extra prettig voor vakantiegangers. Bezoekers kunnen namelijk voordat ze besluiten te boeken, eerst een beeld van het hotel krijgen door 360 graden beelden.

SENTIDO Letoonia Golf Resort in Belek

Momenteel biedt Neckermann de mogelijkheid om een virtual reality video te bekijken van het Sentido Letoonia Golf Resort. Dit resort is te vinden in het Turkse stadje Belek. In het filmpje is het gehele hotel uitgelicht door middel van 360 graden beelden. Zo zie je onder anderen fantastische beelden van het strand en het zwembad. Daarnaast krijg je direct een goed beeld van de hotelkamers en het restaurant.

Om te kijken of de virtual reality filmpjes aanslaan bij reizigers is Neckermann Nederland uitgekozen om dit te testen. Momenteel is het eerste filmpje dus al te zien. Binnenkort gaan nog 3 andere hotels van Neckermann ook uitgelicht worden door middel van virtual reality beelden. Mochten deze beelden aanslaan, zullen ongetwijfeld meer hotels volgen.

Kiezen van een hotel

Vakantiegangers hechten vaak erg veel waarde aan de voorpret naar een vakantie toe. Dit begint vaak al bij het uitkiezen van een bestemming en een bijpassend hotel, zo verteld Michiel Dooijewaard (Content Manager E-commerce van Neckermann Reizen).

Is een vakantie eenmaal geboekt, dan wil je als vakantieganger de bestemming natuurlijk maar al te graag aan je vrienden en familie laten zien. Een virtual reality filmpje is hiervoor hét geschikte middel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.