Goed nieuws voor de achtbaan liefhebber! Uit verschillende nieuws berichten is gebleken dat het Britse attractiepark Alton Towers Resort begonnen is met het ontwikkelen van een nieuwe achtbaan. De bedoeling is dat bezoekers in deze achtbaan een virtual reality bril opzetten om zo de achtbaanrit op een totaal andere manier te ervaren en beleven. Het is nog niet bekend voor welk merk VR bril het park gaat kiezen.

Nieuwe virtual reality achtbaan

De nieuwe achtbaan die in het Britse attractiepark Alton Tower Resort terecht gaat komen, zal naar alle waarschijnlijkheid in April 2016 geopend worden. De achtbaan krijgt de naam Galactica (dit is de naam van een ruimtetoerisme bedrijf). Eenmaal gesetteld in de achtbaan, vertelt een simulatie de bezoekers dat zij de eerste klanten zijn van het ruimtetoerisme bedrijf Galactica.

Unieke virtual reality ervaring

Het Britse attractiepark Alton Tower Resort pakt het meteen groots aan. De bezoekers van de nieuwe virtual reality achtbaan moeten een geheel nieuwe ervaring beleven door het dragen van een dergelijke virtual reality bril. Op deze manier willen ze dat de bezoeker niet alleen een gehele nieuwe ervaring beleefd met de ogen en oren, maar ook moet met het gehele lichaam een achtbaan rit als een totaal nieuwe ervaring beleven.

Natuurlijk houdt Alton Tower Resort ook rekening met de bezoeker die niks voelt voor het beleven van een virtueel achtbaanritje. De bezoeker kan er ondanks deze enorm gave ontwikkel, ook voor kiezen om een normaal ritje te maken (zonder het opzetten van een VR bril dus).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.